Udveksling


På Aalborg Handelsskole findes tre forskellige udvekslingsprogrammer. Hvis du er elev på handelsskolens afdeling på Langagervej, er der udveksling med elever fra erhvervsskoler i Almere i Holland og Rendsburg i Tyskland. Hvis du er elev på handelsskolen på Strandvejen er der mulighed for udveksling med erhvervsskoleelever fra Fredrikstad i Norge og Rauma i Finland eller med Ale Gymnasium i Sverige.

I udvekslingsforløbets første uge kommer de udenlandske elever til Aalborg og senere tager de danske elever på en uges ophold i hvert af de to udvekslingslande.

Formålet med udvekslingen er, at du får et fagligt, personligt, kulturelt og sprogligt udbytterigt ophold i de to europæiske byer, hvor du bl.a. skal samarbejde med elever på erhvervsskoler i de pågældende lande.  Du vil opleve den by og det område, du opholder dig i, og programmet består af både faglige og sociale aktiviteter.

Hvis du vil deltage i udvekslingsopholdet skal du skrive en ansøgning til din uddannelseschef. For at komme med på udveksling er det vigtigt, at du er nysgerrig og positiv, har lyst til at opleve andre lande og kulturer, er god til at samarbejde og har lyst til at tale engelsk.
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk