Om erhvervsuddannelserne


HG på Aalborg Handelsskole er en merkantil erhvervsuddannelse for dig, der har ambitioner om at få et spændende job med gode karrieremuligheder.  Med en erhvervsuddannelse bliver du godt klædt på til at klare udfordringerne i en virksomhed. HG er en praktisk uddannelse, der almindeligvis tager 4 år, men perioden kan dog variere i forhold til dine forudsætninger og behov.

Uddannelsen er opbygget på den måde, at du begynder med 2 år på handelsskolens grundforløb. Efter grundforløbet fortsætter du på hovedforløbet, hvor du skal 2 år i praktik i en virksomhed – dermed får du suppleret din teoretiske viden med praktisk erfaring.  I løbet af din 2-årige praktik skal du undervejs også på korte skoleophold. Hele uddannelsen afsluttes med en fagprøve.

På HG kan du specialisere dig inden for brancherne: detail, handel, kontor eller finans. Uanset hvilken retning, du vælger, vil din uddannelse koncentrere sig omkring områder som iværksætteri, innovation og internationalisering.

HG er en uddannelse for dig, der har lyst til at arbejde med konkrete eksempler fra erhvervslivet og spændende fag som f.eks. salg og service, erhvervsøkonomi, IT, butiksindretning og samfundsfag. Desuden er der rig mulighed for at komme ud i verden - du får nemlig mulighed for at deltage i studieture og/eller praktikophold i lande som f.eks. England, Tyskland, Malta og USA.
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk