DetailShoppens outlet åbnet på Strandvejen

28. november 2018

DetailShoppens outlet er nu åbnet på Aalborg Handelsskoles afdeling på Strandvejen, og dermed er Detailshoppens 3. outlet, siden den officielle åbning 1. marts 2018, en realitet.

Åbningen blev markeret med åbningstale af direktør Rikke Christoffersen, der bl.a. glædede sig over mere studiemiljø for afdelingens elever, udsigt til bedre mulighed for læring for elever i PraktikCentret samt muligheden for at handle gode varer til spotpris.

Herefter var DM-vinder i Skills (fra januar 2018 i Herning, red.) og nuværende elevrådsformand Mille Christensen skarp og klippede snoren. ”Vi er glade for den flotte modtagelse og interesse, som vi er blevet mødt med fra både elever og ansatte på afdelingen. Og så glæder vi os til at være repræsenteret på Strandvejen”, siger vejlederne Mette Bruun Svenstrup og Peter Karstrøm Vagning.

Formålet med det nye outlet er fortsat at skabe et praksisnært læringsmiljø for elever inden for detailhandel i PraktikCentret. Med flere salgssteder følger flere arbejdsopgaver mht. bl.a. vareflow og markedsføring ligesom nærkontakten med både fysiske varer og mødet med kunder er uvurderlige ingredienser i konceptet, udtaler vejlederne.Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk