Guideskole i Spanien


På dit 2. år på HG-uddannelsen har du mulighed for at komme på guideskole i Lloret de Mar i Spanien. Opholdet ligger i efteråret og varer i ca. 1 måned. Formålet er at give dig faglige og personlige kompetencer, så du enten kan arbejde som guide efter HG2, eller få en god praktikplads i erhvervslivet.

På guideskolen skal du have en række fag, bl.a.: Guidejobbet i alle facetter, førstehjælp - grundkursus, salgsteknik og servicesituationer, underholdning, teambuilding i praksis, præsentationsteknik, kreativitet, fleksibilitet og nytænkning, vilje, positivitet og vindermentalitet, cabaret og sceneteknik. Det er vigtigt, at du er åben og nysgerrig, og har lyst og mod til nye faglige og personlige udfordringer. Desuden skal du være seriøs og indstillet på lange undervisningsdage. 

Aalborg Handelsskole samarbejder med Service og Co samt de handelsskoler, der har elever på guideskolen. Der vil under hele opholdet være en lærer fra handelsskolerne til stede på guideskolen, som kan hjælpe og støtte eleverne. Service og CO udsteder et diplom til alle godkendte elever og alle gives jobgaranti som guide efter afsluttet HG2.
Tilknyttet fil:    Guideskoleophold 2013 (180 Kb)
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk