Fysiske rammer


Du finder HG i Aalborg på to forskellige adresser – Strandvejen og Langagervej. Hver afdeling har sit eget miljø og atmosfære, men undervisningen og fagene er begge steder ens. Dog kan dit valg af grundforløbspakke have betydning for, hvilken afdeling du bliver tilknyttet. På hovedforløbet, hvor der også er indlagt skoleperioder, vil undervisningen dog altid foregå på skolen på Langagervej.
Handelsskolen på Langagervej ligger i den østlige del af Aalborg nær motorvejsfrakørslen ved Humlebakken og Gigantium. Tæt på skolen findes desuden en række gode busforbindelser, så det er nemt at komme til og fra skolen. Skolen blev opført i 1975, men er siden hen blevet udbygget med to ekstra fløje til bl.a. Aalborg Handelsskoles kursusafdeling.

Handelsskolen på Strandvejen ligger i Aalborgs vestby meget tæt på midtbyen. Nærbanestationen Aalborg Vestby ligger lige uden for døren, og der kører flere busser til og fra området. Skolen har et moderne og åbent læringsmiljø, hvor lokalerne er lyse og indbydende.

IT-udstyr

Overalt på skolen er der opsat trådløst net. Det giver dig mulighed for at gå på internettet, printe ud, gemme filer på dit personlige drev, tjekke nyhederne på skolens intranet og meget mere. Ved skolestart får du oprettet et brugernavn, så du kan benytte skolens netværk. Brugernavnet kan også anvendes hjemmefra til f.eks. tjek af mail og adgang til skolens intranet.

Mini-bærbare computere

Som elev på grundforløbet har du mulighed for at låne en bærbar computer med alle relevante programmer, som du vil få brug for under dit uddannelsesforløb. Computeren er derfor ideel i undervisningen eller hjemme til f.eks. lektier og hjemmearbejde.
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk